Follow by Email

Isnin, 17 Ogos 2009

SP WALK SHISHA

U all tau x apa dia menatang shisha tu.setengah yang mai tengok depa kata lampu la, piala la, pasu bunga la.buat hiasan .ekk ellleh....nak cerita sikit kami macamana kami dapat benda ni.tuan/puan kenai tak reporter dlm crite ali baba bujang lapok tu.dia tu sepupu belah kupu-kupu.
dia le yang kasi kita tau barang tu P.ramlee dok hisap.pas tu bila p.Ramlee n 40 penyamun dah p rumah kassim baba apa lagi kami pun p le ambik bebarang tu.Mujuq ingat password nak buka pintu gua tu.
"Nya insong mate kaji sema in seng"tak banyak yang kami blh ambik.maklumlah naik proton wira ja.kalau time tu adaexzora mesti boleh balaih banyak.
Ape lagi kami pun juai le kat spwalk ni.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan